Mare e grădina…

raspuns de presedinte           Mai nou răspunsurile la sesizări, la o asociație de locatari, se trimit către… apartamente, nu către locatari. Asta n-ar fi o tragedie până la urmă, dar stilul și exprimarea unuia care este ahtiat să i se zică „președinte” sunt de tot plânsul… Interesant este că deși sesizarea este anonimă, el știe că e făcută de… apartamentul nr.18!!! Căruia îi răspunde!

            Ca să nu se chinuie nimeni cu descifrarea unui scris de semidoct, iată răspunsurile președintelui cu ortografia și punctuația originale:

                                         CĂTRE APT. Nr. 18

            – TU!? dacă NU, POȚI – FI, APTĂ PT.  avea un copil, EȘTI GELOASĂ  Un nou născut intră (participă) la cote după 1(an) de zile. Așa CĂ? CĂ-CĂ – consideri ce vrei TU

             MINȚII CU NERUȘINARE – Te-am avertizat de EN!? ori, pune mîna și studiază legea., îți este frică, AI PROBLEME ȚI-AM-MAI SPUS.

             Ai verificat cînd a plecat din LOCALITATEA BUCUREȘTI – și cînd a venit – EȘTI depășită total de situație numele persoanei căreia îi răspunde) Nu? mă impresionezi cu nimic

            ORICE PROST care TRIMITE PETIȚIE se SEMNEAZĂ și pune data. CE FACI – CU – HOTĂRÂREA de la INSTANȚĂ MI-AI arătat jumătatea de la o mînă – BINE dacă TU CONSIDERI că ești deșteaptă. Aveți grijă de voi și NU mai purtați GRIJA altora – că dacă vă uitați în oglindă – vă spun EU – că TOT – pe mine mă vedeți.

            LA REVEDERE

            Asta se numește noaptea minții, dar am impresia că este puțin spus!!!

Reclame

2 gânduri despre „Mare e grădina…

  1. Cine este „scriitor (ul ) (a)” rău (rea) de gură ? Ce vrea şi de ce jigneşte oamenii ? Biletul, dacă este semnat, poate fi element probatoriu în instanţă pentru un proces penal , în virtutea art.371 din Codul penal (cf. Monitorul Oficial nr. 845 din 13.12.2015 , pag. 144 ) : ” Tulburarea ordinii şi liniştii publice – Fapta persoanei care, în public, prin violenţe… ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă ” ( penală !).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s