Opțiunea liberală sau lipsa de inspirație a lui Caragiale.

            În politica românească contemporană nu am nicio misiune, în afară de cea de observator. Nimeni nu este îndemnat/obligat să fie de acord cu nepretențioasele constatări ale mele, dar fâțâiala politică din ultima vreme, cu nominalizarea candidaților liberali, ne spune limpede că formațiunea în cauză nu are conducere și nici responsabili cu managementul resurselor umane, resurse umane (scuze pentru anadiploză), care se pare că nu prea le mai au!

            De ce nu au liberalii conducere? De fapt au și-ncă una bicefală. Numai că o voce este precipitată și cu principii plecate exact din hormonii ovarieni, iar celălalt personaj, unul care se dorește a fi uns cu toate alifiile…. Aiurea! El este mereu transpirat din cauza chinului psihologic provocat de nenumăratele potlogării din antecedentele personale… În aceste circumstanțe, conducerea acestui partid este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire – vorba clasicului nemuritor. Deunăzi, un alt personaj din echipa galbenă a sărit în apărare cum că n-ar fi vinovată conducerea partidului de bâlbele inadmisibile… altfel o formațiune cu pretenții, nu? Și zicea dânsul că, „ce are conducerea partidului cu decizia organizației liberale a Capitalei?” Este crystal clear că omul nu avea intenția decât să-și bată joc de electori și, nu în ultimul rând, din două una: ori e prost, ori e prost!

            Păi cum dom’le, ajungi la a patra nominalizare la ingrata asta de funcție a primarului de București, după care ieși pe sticlă, cu bunul-simț lăsat acasă, și ne spui că nu conducerea partidului este implicată în nominalizări??? Păi artistul condeiului, domnul Caragiale, a fost modest fraților, fiindcă i-a tăiat elanul electoral lui Cațavencu, doar cu sclerozatul Agamiță Dandanache, ipocritul acela cu „familia mea de la patuzsopt în Cameră”.

            Cum dracului n-a avut „inspirația genială” a liberalilor noștri de astăzi să facă înlocuire la.. înlocuire?!! Sigur o să-mi spuneți că… se lungea prea mult Scrisoarea pierdută!

            Dar mascarada asta ieftină cu, uite candidatul, nu e candidatul, cât se mai lungește? Câte episoade (era să zic scrisori) are serialul? Sau conducerea bicefală ține neapărat să-i descurajeze complet și pe cei care voiau să mai voteze? Asta e, hai că am nimerit-o! Așa că aștept să se mai ridice olecuțică soarele, îmi iau bicicleta și am pornit-o, fiindcă m-am lămurit…

Reclame

4 gânduri despre „Opțiunea liberală sau lipsa de inspirație a lui Caragiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s