Trei la sută.

            „Vreau două mandate la Primăria Capitalei. Două mandate pentru că trebuie lansată o viziune pentru București. Așa cum au făcut Pache Protopopescu, Traian Băsescu.” Asta cică ar fi declarat „la B(e) 1 TV” primul nominalizat al lui Băsescu!

            În primul rând băiatul ăsta ne demonstrează că nu este imatur degeaba. Cum i-o fi trecut ideea să așeze pe Pache Protopopescu, lângă Băsescu, numai el știe…  Omite cu intenție faptele celor doi sau a uitat ori nu știe istoria?  Apoi, chiar nu i-a spus nimeni până acum că n-a existat primar de București, care să nu spună că „trebuie lansată o viziune”?

            Domnule candidat, dacă n-ai aflat până astăzi, bucureștenii trăiesc de la o zi la alta numai din viziuni! De 26 de ani!

            Pe urmă, pune bomboana pe colivă și zice: „La Primăria Capitalei e nevoie de un om care să dea milităria jos din pod. Astăzi există și mulți oameni de bună credintă, funcționari care s-au săturat de politizare și care își doresc să stea la masă tot cu profesioniști.”

            S-o vedem și pe asta! Un soldat neinstruit, fiindcă acum a renunțat la gradul de „cârtiță în presă”, dă milităria, despre care habar nu are, jos din pod!!! Și, sigur că, după ce va da jos (sau sus!) el nu va politiza funcționarii, nuuu, ferească sfântul! Toți vor fi profesioniști, așa ca el, peste noapte, iar Primăria București se va numi Profesioniștii de pe apa Dâmboviței.

            Este cam devreme pentru pronosticuri, dar dacă va primi mai mult de trei la sută din voturi, îmi dau demisia din postul de… observator!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s