Pentru apocaliptici.

          Televiziunile noastre comerciale, de știri, cum le place să se intituleze dau cu o plăcere morbidă toate știrile negative posibile din această țară. Din acest punct de vedere sunt de fapt și unice. Sincer, nu aș vrea să apuc ziua în care asupra românilor se va abate o catastrofă cu implicații serioase. Totuși aș vrea să văd ce termeni ar putea folosi o Televiziune-catastrofă, am numit aici România TV, care zi de zi anunță așa ca să vadă tot orbul, că statul pregătește apocalipsa în sistemul de salarii și pensii… Ori alte situații catastrofale, șocante ce-i așteaptă pe români, de exemplu este în pericol, da’ ce pericol, recolta de… fasole în anul acesta!!!

            Neavând niciun rost să continuu cu penibilul, aș trimite acestui gen de gazetărie un mesaj spus de către un mare om de știință și gânditor al antichității, Pitagora, care nu avea televiziune firește, dar care a intuit că vor apărea în Mileniul al III-lea niște lătrăi pe sticlă… Așa că i-a îndemnat:

            „Nu răspândiţi vestea unei fapte rele! Faceţi în aşa fel încât să-i dispară cât mai curând şi cele mai mici urme. Lăsaţi răul să moară!

            Aveți cumva impresia că o să-l audă cineva?

Un gând despre „Pentru apocaliptici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s