Incompetența din afara bucătăriei.

            Un incident grav produs în această după-amiază, la Rafinăria Petromidia Năvodari, în care au fost rănite grav patru persoane, a determinat televiziunile să ceară informații despre calitatea mediului, deoarece incendiul rezultat s-a produs, se pare, în apropierea unui rezervor de azot. La una din televiziunile noastre avide după senzațional și acumulare de rating, a fost interpelată telefonic d-na. comisar Elena Negrilă, de la Garda de mediu Constanța.

            Deși reporterul a întrebat-o de trei ori care este riscul pentru populație, întruchiparea perfectă  a incompetenței, adică reprezentata Gărzii de mediu, s-a bâlbâit de vreo patru ori cu o frază de te făcea să intri, fără ezitare, direct pe interzis! „Noi am luat probe de aer și rezultatele le vom comunica peste câteva zile. Acum este respirabil.”

            Deci, dragi români, veți afla peste câteva zile dacă ați inhalat un pic de acid cianhidric ori azotic sau v-ați căptușit cu nițică aldehidă formică, amoniac ori te miri ce alte substanțe se pot plimba pe-acolo…

            Până când dă răspunsul d-na. comisar despre calitatea aerului, „acum respirabil”, răspuns care nu s-a născut nici cu ajutorul „cleștelui” reporterului,  oamenii pot să moară liniștiți și vor afla peste câteva zile din ce cauză s-au curățat!

             Ministerul Mediului știe ce mânuitoare bună de tigaie stă în funcția de comisar la Garda de mediu Constanța și cât de  frumoasă ar fi o bucătărie cu dânsa-ntr-însa?

3 gânduri despre „Incompetența din afara bucătăriei.

  1. Este posibil ca d-na comisar de la Garda de Mediu să fie tânără, frumoasă și foarte potrivită pentru un loc de muncă agreabil și plătit acceptabil, dar nu este mai puțin adevărat că gazetarii noștri în goana după senzațional sunt tentați să „descopere” o tragedie, nu doar în preajma unor rezervoare cu azot lichid, ci și pe vârful Toaca din masivul Ceahlău, în condițiile în care prin preajmă nu-și face veacul decât ciobănașul cu tradiționalele trei sute de oi !

    Apreciat de 1 persoană

  2. ce pretentii poti sa ai de la o tarancuta frumoasa Noroc cu frumusetea ca e un monument de prostie ,cine stie cine o tine in brate la garda de mediu

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s