Drept constituțional.

cioara       Tot românul cu drept de vot votează mulțumită unui drept constituțional. Numai că acest drept este de fapt o cale exploatată de cei care se intitulează politicieni, ca să ne aburească bine mințile în campaniile electorale cu promisiuni mincinoase de cea mai joasă speță.

            La ce ne slujește faptul că ni s-a promis România lucrului bine făcut și declari unei întregi țări că: „Am văzut la televizor că în cinci localități din Galați am avut zilele trecute inundații. I-am rugat pe colegii mei să sune la toate autoritățile de acolo și să-mi spună ce s-a întamplat”… 

            Domnu’ Președinte ăsta nu e lucrul bine făcut, fiindcă în primul rând nu erau cinci ci erau 22 de localități. Matale nu trebuie să afli despre un  dezastru de la televizor, iar lucrul bine făcut în forma lui supremă nu se traduce prin a pune colegii (?!) să sune pentru a afla ce s-a întâmplat, fiindcă despre dezastrele țării trebuie să ai rapoarte și sinteze, pe care trebuie să le citești și apoi să te informezi cu lux de amănunte de la Guvernul Tău câți oameni se găsesc în suferință și ce măsuri concrete se pot lua pentru limitarea ei!!!

            Credeți că vom scăpa vreodată de impostură, incompetență și de „lucruri bine făcute” dacă ne vom duce la vot? Nu, cu siguranță nu! De specia numită politician român actual nu scăpăm decât atunci când nu se va mai duce nimeni să-l voteze. Ceea ce, firește, nu se va petrece niciodată, fiindcă în baza dreptului constituțional babele și moșii sunt la fără un sfert în fața ușii de la secția de votare! Păi au drept de vot, nuuu ??!

 

 

 

 

 

Anunțuri

Un gând despre „Drept constituțional.

  1. Atata timp cat se vor gasi lepre care sa iasa in strada si sa impuna cine sa fie in fruntea tarii, iar ceilalti stam si ne uitam la ei, ca matza in calendar, NUMAI D-ASTIA ne vor conduce. Ce treaba are acest BORFAS cu tara asta? Nu vedeti ca este lipsit de un MINIMUM BUN SIMTZ?! A facut clabuci la gura impotriva celor ANCHETATI, dar NEDOVEDITI, iar el, CU SENTINTA DEFINITIVA data de o INSTANTA DE JUDECATA, nu de procurori, STA CA BIVOLUL IN FOTOLIU si, din cand in cand, se duce in Florida la instructaj.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s