Este criză.

           Pe lângă infatuarea și sfidarea cu care ne-a obișnuit, locatarul din deal ne dovedește, încă o dată că este șulfă politică. Poporul acesta ar trebui să-l întrebe de ce a fost în stare să nominalizeze ca prim-ministru pe Dacian Cioloș, CĂSĂTORIT CU O FRANȚUZOIACĂ, Valérie Cioloș-Villemin, care NU ARE CETĂȚENIE ROMÂNĂ și nu vrea, nici după Crăciun, să o nominalizeze pe Sevil Shhaideh, căsătorită cu sirianul Akram Shhaideh, CARE ARE CETĂȚENIE ROMÂNĂ???

            Sau documentele secrete de stat ale țării la care a avut acces Cioloș ar fi putut ajunge la francezi (în numele Alianței, nu?!?) și nu se pot „opri” la Akram, care a jurat să respecte Constituția României și care știe bine că încălcarea sau divulgarea de secrete, ale oricărei țări, se pedepsește fără putință de tăgadă.

            Este criză politică în țara asta și criza nu a început astăzi, ci a început pe 21.12.2014, adică  atunci când omul căruia nu-i plac românii, maghiarii, musulmanii, țiganii, tătarii ș.a. a ajuns președinte prin grija unor imaturi politic. Personajul crede că politica a început și se va termina cu el și lui nu-i plac decât nemții! Să-i fie de bine, însă la ce ne folosește nouă?

            Păi nu se vede? La criză!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s