Dacă și nemții o scaldă…

           „Într-un moment de profunde schimbări geo-politice, România s-a pricopsit cu un președinte mut și incompetent, diplomația e complet dezorientată, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, în toate afacerile politice interne din ultimii ani. Aceasta este concluzia analiștilor Deutsche Welle, într-un material difuzat ieri, în care se mai profețește o modificare a pro-americanismului, așa cum s-a manifestat el în țara noastră.       Întocmai asta am citit pe http://inpolitics.ro. Stau și mă gândesc dacă nu cumva e o glumă. Dacă nu e glumă, atunci nu mai pricep nimic din ce se petrece în prezent în lumea numită pompos lume politică.

            Și dacă nu pricep, întreb și eu cum este posibil ca d-l. președinte, CARE A FOST DECORAT de către țara lui de baștină cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania și nu doar o singură dată, ci de două ori (2006 și 2014), să fie carcaterizat în 2017 ca un PREȘEDINTE MUT ȘI INCOMPETENT???

            Nu am priceput cum este posibil așa ceva pentru că acest ordin se acordă ca fiind cea mai înaltă recompensă ce onorează merite avute în serviciul țării și în serviciul colectivității.

            Frați români, când ne trezim? Președintele A FOST DECORAT pentru că este handsome (deși, sincer, am multe dubii) cu una dintre cele mai înalte distincții germane și, mă rog, pentru merite avute în serviciul țării și în serviciul colectivității, acum 11 respectiv trei ani, iar în 2017 este MUT ȘI INCOMPETENT!?! Dragi nemți de la Deutsche Welle de ce nu ne spuneți și în care țară a avut merite în serviciul țării și în serviciul colectivității??? Poate ne lămurim și noi pentru cine este PREȘEDINTELE MUT ȘI INCOMPETENT! N-o mai scăldați, fiindcă și așa avem o presă surescitată din pricina lui Ghiță și Coldea…

Reclame

3 gânduri despre „Dacă și nemții o scaldă…

  1. NIMENI nu decoreaza pe cineva pentru servicii aduse altcuiva decat celui care acorda decoratia. Altfel spus, Nici Germania, nici USA nu decoreaza vreun roman pentru servicii aduse Romaniei, ci NUMAI pentru servicii aduse Germaniei, sau USA. La fel cum l-a decorat Stalin pe Mihai, pentru servicii aduse URSS. Sau, isi imagineaza cineva, ca l-a decorat pt servicii aduse Romaniei?!?

    Apreciază

    • Normalitatea așa ar trebui să arate. Rămâne totuși o dilemă. Pentru ce servicii a fost decorat, servicii care nu au fost făcute publice și de ce acum a devenit incompetent, fiindcă asta e nelămurirea principală.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s