„PSD-istul” care a inventat focul

            De pe laptopul său și din patul conjugal, chiriașul de la Cotorceni s-a chinuit dis-de-diminață să trimită internauților un mesaj, timp în care era verde de invidie că Dragnea și Grindeanu sunt la Washington. Mesajul izvorât din puțul gândirii celui mai înalt demnitar zice cam așa: „În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o alta tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol.”

            Nu și-a pierdut nimeni viața, din fericire, dar ce și-ar mai fi dorit el să moară niște români, pentru ca deseară o mână de lingăi să iasă la Universitate și să ceară demisia guvernului PSD… Tocmai și-a făcut încălzirea în istoria recentă! Remarca de genul că reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate este absolut remarcabilă și merită să fie propusă pentru Pulitzer Prize. Cum dracului să pară că au fost încălcate legile, când acest club de fițe a fost amendat de 5 ori de ISU! Iar dacă legile au fost încălcate în țara asta de chiar cel care ne amintește că legea e una pentru toți, cum să n-o încalce niște șmecherași de la un club?

            Aș vrea să văd o declarație din categoria „inteligente”, din vârful patului, în cazul în care la un astfel de eveniment ar exista toate aprobările legale, inclusiv autorizația de securitate la incendiu. Sunt absolut convins că el va găsi și atunci un vinovat, iar acela ar fi „PSD-istul” care a inventat focul!…

Reclame

2 gânduri despre „„PSD-istul” care a inventat focul

  1. Asta s-a specializat in da foc ca metoda de lupta politica. Cred ca de data asta nu i-a reusit cu mortii. Altminteri, iar ne anunta ca „A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI” si cerea un guvern al lui. Parca hitleristii folosisera metoda incendierii in scopuri politice, nu?!?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s