O nouă miliție?

              Federația Națională a Sindicatelor din Poliție „Sed Lex” somează ministrul de interne ca să se asigure „plata asigurării asigurării serviciului de intervenție prin chemări de la domiciliu (permanență), cu 40% din salariul de funcție”, invocând Legea nr. 284/2010, anexa III, capitolul 2, art. 3, ce permite ca „medicii care sunt nominalizați să asigure asistență medicală de urgență, prin chemări de la domiciliu, vor fi salarizați pentru perioada în care asigură garda la domiciliu, cu un venit determinat în funcție de 40% din tariful orar aferent salariului de bază și numărului de ore cât asigură garda la domiciliu.”

            Oare va veni ziua când un Judecător universal va da peste bot speciilor de nerușinați care trăiesc printre noi? Chiar nu mai au simțul măsurii sau cer „drepturi” numai pentru că au reminiscențe genetice de milițieni? Păi atunci când sunt chemați polițiștii la „intervenții”, de la domiciliu,  FAC ACELEAȘI INTERVENȚII CARE LE FAC MEDICII??? Nu mai amintim că școala polițiotă nu ajunge nici măcar la 40% ca informație, complexitate ori durată din învățământul medical.

              De ce nu cereți domnilor din poliție salarii la nivelul permanenței la președinție, fiindcă oricum semănați ca două picături de apă la aroganță și la îndeplinirea atribuțiilor funcționale??!…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s