Cutiuța lui Sabin.

             Întâmplător ori nu, defilând cu telecomanda TV, am dat peste postul LOOK TV care emite din capitala Ardealului. Și acolo se producea unul pe nume Sabin Gherman care este tipul omului care crede despre el însuși că mustește de înțelepciune.

            Și neavând el altă treabă mai bună s-a gândit să ne facă „reclamă la inteligență”. Așa că s-a apucat să ne povestească în direct cum a adus el de la Paris „niște cutiuțe, cam așa (și arată cu două degete cam trei centimetri) în care se găsea untură de porc, ce avea câteva feliuțe de carne.” Și ne mărturisea cum că le-a luat pentru a le da prietenilor drept exemplu de produs alimentar de excepție! După care încheie apoteotic cu: „uite mă, noi de ce nu suntem în stare?”

            Fraților, dacă asta se cheamă reclamă la inteligență, nu mă miră absolut deloc de ce omul a scris din `91 până în `98 numai trei cărți, iar una din ele se numește M-am săturat de România… Păi dacă tot e sătul de România, de ce nu rămâne el la Paris și să se îmbuibe cu untură de porc franțuzească, fiindcă de așa reclamă la inteligență și de comentariile acestui aerian nu cred că au nevoie românii.

            Sabine dom`le m-am săturat de cutiuța Look TV!

Reclame

4 gânduri despre „Cutiuța lui Sabin.

  • Știu că a făcut facultatea la Craiova. Nu știu dacă asta înseamnă că este neapărat oltean și nici dacă-l împiedică ori îl ajută să spună prostiile care le spune. Eu am făcut o doar o constatare vis-à-vis de îndemnul la reclama la inteligență…
   Prea subțire și cam ridicol.

   Apreciază

 1. Sabin Gherman e un vajnic militant pentru „autonomia” Ardealului și pare un adept al principiilor emanate de la Doina Cornea și Smaranda Enache … Mă întreb care sunt opiniile sale cu privire la bătălia ardelenilor pentru emancipare, limba română, școală românească, nerecunoașterea românilor ca națiune în Ardeal timp de secole în ciuda faptului că erau majoritari, și multe altele. Oare ce ar spune George Barițiu (care a militat pentru unificarea celor trei principate într-o formațiune statală românească) despre acest gen de intelectuali ardeleni ? Bine măcar că nu-s prea mulți și nu au mare trecere la populația română din această zonă istorică a țării …

  Apreciat de 1 persoană

  • Nu cred că știe cine a fost George Barițiu. Și dacă este adept al autonomiei unui teritoriu românesc, atunci de astăzi, pentru mine, pe lângă faptul că este așa de „înțelept” că nu-i poate sta nimeni în cale, a devenit și o autentică lichea.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s