Se bagă invers!

               De curând am călătorit cu metroul de la una din stațiile modernizate, adică unde s-a schimbat modul de acces și s-au modernizat aparatele de taxare. Ecrane cât tableta, porți de acces batante, sistem de citire a benzii magnetice ori a cardurilor contactless, acces care  asigură intrarea și evacuarea rapidă a călătorilor în situații de urgență (oare?!!). După ce am introdus cartela, încerc să intru și… ecran roșu ca racul, alarmă, ce mai tot tacâmul!… Casiera, din ghereta ei, strigă la mine:

             – Se bagă invers! Cartela invers!

        Conservator convins cum sunt în respectarea regulilor și neremarcând nici indicația regiei lipită pe turnichet, băgasem cartela cu triunghiul înainte, așa cum se proceda la aparatele de taxare „nemodernizate”. Nuuu, dom`le de-acu trebuie cu triunghiul înapoi! Adică, așa cum zicea cerberul din cușcă, se bagă invers!

            Sucită țară mai avem…

Un gând despre „Se bagă invers!

  1. Nu poate fi decât o singură comcluzie : nimic nu e modern dacă nu-i exact pe dos față de normal! Următorul pas în evoluția noastră spre modernizare, ar fi să mișcăm apobativ din cap, după modelul bulgăresc …

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s