Reclame idioate.

            Mă tem să mai trec pe lângă televizor atunci când nesătuii ăștia difuzează reclame.

             E foarte posibil, ca într-o zi o să-l arunc pe fereastră dacă-l mai aud pe găgăuță ăla că nu i-a găsit dezechilibratei de soacră-sa Supramax articulații. Nu putea să se ducă dracului, de la început, la „altă farmacie” și îi scutea de cheltuieli  pe furnizorii de iluzii terapeutice…

            Încă mai am noroc. Nu mi-au impozitat telecomanda.

             Revenind un pic la normal, trebuie spus că reclamele din țara asta pot lua oricând un Oscar, curat ca lacrima, la Secțiunea imbecile.

7 gânduri despre „Reclame idioate.

 1. Hai că m-am amuzat! Ce, nu-ți place cum zdrobește mama-soacră dovlecelul ăla fiert bine?! Ai dreptate cu Oscarul, l-ar lua reclamele noastre. Te rog eu frumos, lasă televizorul în pace, nu el e vinovat pentru astfel de reclame!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Reclama pomenita si-a atins scopul. Noi vorbim despre ea. Ei considera ca scopul scuza mijloacele. Si nu conteaza sub ce forma-ti atrag atentia, in sens negativ sau pozitiv. Va amintiti reclama ”zboara puiule zboara!!” ce era la fel de tampita? 😀 Numai bine!

  Apreciat de 1 persoană

  • Scopul scuză mijloacele – așa cum spui d-ta – dar nici să ne ia de tâmpiți nu prea ține. În primul rând, să faci reclamă timp îndelungat la un produs care s-a dovedit „apă de ploaie”, frizează nu doar un anume tip de obrăznicie comercială, ci și faptul că sunt niște amărâți de pacienți care i-au „alimentat” binișor cu bani, cumpărând produse cu eficiență terapeutică mai mult decât îndoielnică…

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s