Răul de la rădăcină.

             Fără îndoilă că rămânem perseverenți în mizeria denumită corupție. Toată presa scrisă și vorbită este terifiată și transmite același sentiment în toate cele patru puncte cardinale ale țării după crimele unui psihopat din Caracal.

            Ca de obicei… Speculații, scenarii, bârfe (fiindcă aici românul e campion), interpretări aiurite ale atribuțiunilor funcționale, încercări de „spălare pe mâini”, audieri, cercetări, proteste, țipete și urlete, dar mai cu seamă acuzații peste acuzații. Instituțiile statului se acuză între ele, oamenii acuză instituțiile, astfel că totul a degenerat ușurel înspre haos. Aseară însă, un om cu carte a pus un punct mare pe un „i” mic. L-am auzit la o emisiune pe profesorul V. Beliș, legist de marcă al românilor și pe care îl voi stima și de aici înainte fiindcă am avut norocul să mă învețe carte și care a spus limpede că acest caz e mult mai simplu, „deoarece, un om cu cunoștințe minime de criminalistică putea să facă oricând o evaluare psiho-comportamentală a acestui personaj numai dacă îl privea.” Acum sincer, fără să par un infatuat, din prima zi când s-a făcut publică fotografia acestui om bolnav, fiindcă este bolnav, am spus public (în cercul meu personal de 6 m diametru) faptul că omul ăsta a ucis. Profesorul Beliș a spus totodată că nu se putea ca la un examen medical anterior, cel puțin obligatoriu (ex. reînnoire permis auto), era imposibil ca să nu fie semnale că psihicul acestui individ este în derapaj evident. Același lucru îl clamez eu cu indignare la pereții casei din prima zi de criză.

            Acum, un medic are în mod obligatoriu cunoștințe minime de criminalistică, acelea despre care vorbea profesorul. Un medic psihiatru are chiar mai mult decât minimum!!!

            Întreb și eu: cât a luat șpagă medicul psihiatru care i-a dat avizul de apt conducere autovehicule, fiindcă este cert că nu l-a văzut la față pe Râmaru 2…

            Dacă vrem să omorâm corupția, trebuie tăiat răul de la rădăcină. Altfel, băgați bine de seamă, ne omoară ea! După ce terminăm cu rădăcinile putem să schimbăm și șeful STS, însă de pomană fiindcă alegerile vor fi câștigate tot de către „cine trebuie să le câștige”… nu pe cine alege p……a! Pardon, am vrut să zic prostimea și m-a luat gura (golanului din mine) pe dinainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s